Potřebujete vyčistit přečerpávací jímku u vaší ČOV?

Mít dnes vlastní čistírnu odpadních vod je moderní. Provozovat ji může majitel rodinného domu, rekreačního střediska, bytového domu a samozřejmě se používají také v rámci větších chemických provozoven nebo průmyslových výroben. Čistírna odpadních vod, zkráceně ČOV, je vybavena čerpadly a také čerpací jímkou, která je určena pro podzemní shromažďování a čerpání odpadních vod z objektu. Pokud se ČOV a přečerpávací jímka používá, časem dochází k jejímu znečištění a usazování nečistot, které je třeba pravidelně odstraňovat.

Účinné čištění jímek

Potřebujete-li vyčistit přečerpávací jímku u vaší ČOV, obraťte se na profesionály. Firma Kaiser servis se zabývá především odvozem a likvidací odpadu všeho druhu, mezi široký sortiment služeb však patří také odvoz tekutého odpadu a čištění jímek různého druhu. Potřebujete-li jímku i odsát a obsah odvézt, pošle vám po domluvě Kaiser servis jednu ze svých sacích cisteren. Tyto cisterny jsou určeny pro čerpání nebezpečných odpadů, takže jsou odolné vůči agresivním činidlům. Navíc je každá cisterna vybavena tlakovou vodou wap s rotačními tryskami pro umožnění dokonalého vyčištění i silně zanesených povrchů jímek. Firma Kaiser servis má k dispozici také dvě vysokotlaké cisterny, které jsou speciálně určeny pro čištění kanalizací, jímek, tukových lapolů a znečištěných ploch. Čištění probíhá pomocí horké tlakové vody, do které je možné navíc dávkovat účinné odmašťovací přípravky. Tato funkce je nenahraditelná při odstraňování znečištění mastné povahy. Díky tomu vyčistí bez obtíží přečerpávací jímky ČOV, jímky pro uskladnění nebezpečných odpadů i tukové lapoly.

Potřebujete-li zajistit služby v oblasti odpadového hospodářství, odvozu nebo likvidace odpadů, neváhejte kontaktovat firmu Kaiser servis a domluvit vše podle vašich individuálních potřeb. Neváhejte a nechte si zdarma vypracovat nabídku profesionálních služeb na míru.
 
 

Mohlo by se vám hodit