Čištění nádrží párou

Firma Kaiser servis disponuje čtyřmi sacími cisternami o objemu 12 m3, které jsou určeny pro sání odpadních vod a odpadních kalů. Každá z cisteren je navíc vybavena tlakovou vodou wap s rotačními tryskami.

Nádrže nebo také jímky jsou určeny pro sběr nežádoucích látek většinou kapalného původu. Mohou zadržovat rozpuštěné tuky (tukové lapoly), ropné látky (odlučovače na čerpacích stanicích), jiné nebezpečné odpady pocházející z chemických provozů, použité řezné emulze z provozů obrábějících kovy nebo mohou sloužit jako žumpy. Každá nádrž má svůj účel a je třeba se o ni také starat, aby svůj účel mohla plnit co nejdéle. To neznamená pouze jednou za čas nádrž vyprázdnit. Zejména u nádrží s nebezpečným odpadem mohou na stěny nádrže působit agresivní látky, které je třeba čas od času odstranit. 

Čištění nádrží jedině od profesionálů
K tomu je dobré přizvat profesionální firmu, která se postará o odborné vyčištění a revizi stavu nádrže. Nejprve je třeba obsah jímky odčerpat, to se děje za pomoci speciálních sacích vozů, které jsou vybaveny dlouhými hadicemi. Ty obsah jímky odsají a odvezou. Tyto vozy jsou zároveň vybaveny tlakovou vodou, takže se používají i k čištění nádrží. 

Firma Kaiser servis disponuje čtyřmi sacími cisternami o objemu 12 m3, které jsou určeny pro sání odpadních vod a odpadních kalů. Každá z cisteren je navíc vybavena tlakovou vodou wap s rotačními tryskami. Ta umožňuje dokonalé vyčištění i silně zanesených povrchů jímek. Pokud je třeba větší kapacitu cisterny, lze k sacímu vozu připojit ještě vlek, díky kterému je možné transportovat až 25 m3 odpadů na jeden odvoz. Když je obsah jímky pryč, je třeba přistoupit k čištění. 

Čištění nádrže probíhá pomocí horké tlakové vody, do které je možné navíc dávkovat účinné odmašťovací přípravky. Tato funkce je nenahraditelná při odstraňování znečištění mastné povahy. Díky tomu vyčistí bez obtíží přečerpávací jímky ČOV, jímky pro uskladnění nebezpečných odpadů i tukové lapoly. Hrozí-li však poškození povrchu jímky vysokým tlakem vody, je možné jímky vyčistit i párou. Neváhejte tedy a spolehněte se na profesionály v oboru odvozu tekutých odpadů a čištění jímek, firmu Kaiser servis.
 Mohlo by se vám hodit