Odpady na klíč

Již dávno jsme si zvykli nechat si postavit dům na klíč, nechat si uspořádat svatbu na klíč a nyní je tu i možnost, nechat si zařídit vše, co souvisí s odpady vaší firmy rovněž na klíč. Veškeré činnosti související se shromažďováním, zpracováním, ale i evidencí odpadů jsme pro vás schopni zabezpečit na klíč.

Individuální přístup k zákazníkům

Upřednostňujeme individuální přístup k potřebám klientů. Snažíme se zajistit vše tak, jak si zákazníci přejí. Pokud by se nám to přece jen nepovedlo, nabídneme svým zákazníkům jako kompenzaci celoroční služby zdarma. Požádáte-li nás, dodáme vám nádoby na shromažďování odpadu, dále zajistíme odvoz vašich odpadů, jejich zpracování ideálním způsobem, vše tak, aby vaší firmě nehrozily žádné pokuty a sankce. Poskytujeme rovněž ekologický poradenský servis. Na telefonní lince 800 888 248 jsme k zastižení 24 hodin denně, abychom vám mohli pomoci také s řešením akutních problémů.

Zajišťujeme svoz nebezpečného, jedovatého i kapalného odpadu

Stejně tak zajišťujeme i nakládání s nebezpečným či jedovatým odpadem. Klademe důraz na osobitý přístup. Jsme dosažitelní denně, pracujeme dle potřeb klientů, tedy i o víkendech, ve dne i v noci, za jakéhokoli počasí. Kdykoli se tedy na nás můžete obrátit.

Služby na nejvyšší úrovni

Jsme hrdými majiteli certifikátů: ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Poskytujeme svým klientům služby na té nejvyšší úrovni. Kompletní odpadové hospodářství zajistíme pro živnostníkypodnikatele, školy, restaurace, města i obce. Zajistíme veškerou realizaci. Jsme se svými zákazníky neustále v kontaktu, výhodou je jen 1 telefonní číslo, na které zákazníci volají. Nezatěžujeme své zákazníky zbytečným papírováním a na přání zasíláme pouze jedinou fakturu měsíčně. Od pondělí do neděle, od rána do noci, stále jsme tu pro vás.

Nechte si zpracovat kompletní odpadovou službu na klíč. Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vám zdarma zpracujeme cenovou kalkulaci.
 
 

Mohlo by se vám hodit