Pořádáte akci v Brně a okolí? Uklidíme za vás po jejím skončení!

V Brně a jeho okolí se každoročně pořádá velké množství akci, které navštíví obrovské množství účastníků. Namátkou vzpomeňme alespoň majáles a rovněž velmi oblíbené čarodějáles. Každá z takových akci musí být po organizační stránce zajišťována až do posledního detailu. Málokdo si uvědomí, co práce, shánění a organizačních dovedností vyžaduje pořádání takových akcí. Ulehčíme vám a nabídneme spolupráci v oblasti zajištění popelnic a jejich odvozu po skončení akce, a to včetně strojního zametení areálu. Pro větší akce zdarma zapůjčíme na odpady lisovací kontejner.

Kaiser servis pro Brno a okolí

V oblasti Brna a jeho okolí jsme schopni realizovat pro naše klienty jakékoli služby týkající se problematiky odpadů a všeho, co s nimi souvisí. Věnujeme se jak pravidelnému, tak i jednorázovému svozu odpadu. Disponujeme technikou na čištění kanalizací a nádrží. K dispozici máme celou škálu svozových vozidel na komunální odpad, které mají operační rádius v Brně, Blansku a jejich okolí. Je-li zapotřebí přepravit velkoprostorové kontejnery s odpadem, máme pro tyto případy kontejnerová vozidla, která pracují na území celé Moravy.

Zapůjčíme zdarma lisovací kontejner

Poskytujeme také servis v podobě zapůjčení lisovací techniky na zpracování obalových a odpadových materiálů ve formě mobilních lisovacích kontejnerů. Dají se skvěle využít například k lisování plastů, jsou tedy dobře využitelné i na nejrůznějších letních open air festivalech, kde je potřeba zlikvidovat velké množství plastových kelímků a lahví. Jedná se o zapůjčení mobilního lisovacího kontejneru, který je vhodný ke všem druhům běžných vozů s hákovým ramenem.

Strojní úklid areálu

Samojízdný zametací vůz AUSA B 400 H zastane úklid areálu zcela sám. Pořídili jsme jej, abychom pokryli poptávku po zametacích pracích. Díky tomu, teď tento stroj může sloužit svému účelu nejen v naší firmě, ale také můžeme jeho služby nabídnout vám pro úklid areálu po akci. Tento stroj nabídne vše potřebné – dobrý sací výkon, efektivní zametání s vysokou filtrací vzduchu, spolehlivost a nízkou hlučnost. Pracuje se dvěma zametači – kartáči umístěnými na pružinách, čímž se snižuje riziko poškození kartáčů při nárazu do překážky. Systém pojezdu stroje je hydrostatický včetně tempomatu umožňujícího nastavení jak pracovní, tak přepravní rychlosti.

Nezapomeňte tedy, že jsou tu naše stroje na to, aby vám areál po skončení konané akce pomohly vrátit opět do původního stavu.

Buďte napřed a vyžádejte si předběžnou kalkulaci zdarma již dnes.
  
 
 

Mohlo by se vám hodit