Čištění odlučovačů ropných látek na parkovištích obchodních center

Všude, kde hrozí znečištění odpadních vod ropnými látkami, se používají odlučovače. Odlučovače ropných látek jsou nádrže, kde dochází k čištění odpadních vod zachytáváním ropných látek, zejména benzínu, nafty a olejů. Odlučovače se používají především na parkovištích, odstavných plochách, jsou součástí myček automobilů a najdete je i na šrotištích nebo u dálnic. Nežádoucí ropné látky tedy v odlučovačích zůstávají a hromadí se zde, proto je třeba čas od času odlučovače ropných látek vyčistit. Obecně se doporučuje čištění jednou do roka nebo častěji podle potřeby.

Jak postupovat při čištění odlučovače

Vlastníte-li parkoviště u obchodního centra, budete muset ze zákona pravidelně provádět kontrolní rozbory odpadních vod. V případě zanesených odlučovačů výsledky nebudou vyhovující a vy se tak vystavujete riziku pokuty od inspektorů životního prostředí. Je jasné, že nebudete ropný lapol čistit osobně, na to je třeba mít správné vybavení a odborné znalosti, nicméně můžete kontaktovat specializovanou firmu, která se čištěním odlučovačů ropných látek zabývá. Chcete-li kvalitu za rozumné peníze, vyberte si Kaiser servis.

Kaiser servis je firma, která se specializuje na odpadové hospodářství a nabízí firmám a živnostníkům kompletní služby v oblasti nakládání s odpady. Mezi poskytované služby patří také odborné čištění odlučovačů ropných látek. Nízké ceny vám nabídne především díky tomu, že má vlastní zařízení – chemickou čistírnu odpadních vod na likvidaci tekutých odpadů. Získáte ale také další výhody jako vedení provozního deníku zdarma. Navíc firma Kaiser servis vám nabídne garanci vyhovujících limitů pro vypouštění odpadních vod při pravidelném servisu.


Čištění a servis odlučovačů ropných látek realizujeme v rámci celé České republiky.
Neváhejte a nechte si i vy připravit cenovou kalkulaci zdarma a přenechte starosti s odpadovým hospodářstvím a další nezbytné činnosti na odbornících.
 
 

Mohlo by se vám hodit