Chcete mít perfektní služby v oblasti odpadového hospodářství?

Každá firma, ale také živnostník, který svou činností produkuje odpady, je povinen se o ně postarat. Mnozí však nemají čas řešit obchodní záležitosti a starat se zároveň i o nakládání s odpady. Od toho je tu firma Kaiser servis, která se vám postará o kompletní servis v oblasti odpadového hospodářství. Je důležité specifikovat, co přesně vaše firma potřebuje, jaké produkuje odpady. Je totiž rozdíl, zda vaší činností vzniká pouze komunální odpad, zda je nutné odpad třídit nebo zda u vás v provozu vznikají nebezpečné odpady.

Odpady a zase odpady

Různé typy odpadů mají rozdílné charakteristiky a je třeba s nimi jinak nakládat. Zatímco komunální odpad se shromažďuje v obyčejné černé popelnici či při větším množství v kontejneru, na tekuté odpady je třeba mít speciální nádoby. Ať už produkujete jakékoli odpady, firma Kaiser servis si s nimi poradí. Kaiser servis přistupuje ke každému klientovi individuálně a řeší s ním jeho konkrétní potřeby a představy. Ať už jsou odpady jakékoli, Kaiser servis se postará o jejich pravidelné odvážení a likvidaci z vašeho areálu. V případě potřeby vám zajistí také zapůjčení sběrných nádob i velkoobjemových kontejnerů. Budou se vám věnovat skuteční odborníci. Kaiser servis vám zajistí rovněž možnost výkupu druhotných surovin.

Kaiser servis vám zajistí kompletní servis

Nevíte si s něčím rady a potřebujete poradit? Kompletní servis obsahuje i balíček poradenské činnosti. Jste příliš zaneprázdněni a nemáte čas vyřizovat záležitosti ohledně odpadového hospodářství? Firma Kaiser servis za vás vyřídí jednání s úřady, povinné roční hlášení o produkci odpadů, vedení evidence odpadů i všechny ostatní náležitosti podle vašich individuálních požadavků. Nezatěžujte se záležitostmi, které za vás může vyřešit někdo jiný, zařiďte si u Kaiser servis kompletní služby v oblasti odpadového hospodářství a získejte spolehlivého partnera.

Připravíme vám zdarma nabídku kompletního servisu odpadového hospodářství. Stačí vyplnit naši jednoduchou online kalkulaci.
 
 

Mohlo by se vám hodit