Potřebujete vyčistit žumpu?

Jímka na splaškovovou vodu neboli žumpa je velká nádoba na tekutý odpad jako každá jiná, její obsah je kapalný, je tedy třeba s ním tak zacházet. Jelikož žumpa ani septik nemá odtok, není bezedná a je třeba ji pravidelně vyvážet.

Jak se to dělá? Nejvhodnější je zavolat specializovanou firmu, která je vybavena pro odvoz tekutých odpadů nejlépe sacím vozem. Firmou, která se zabývá odvozem tekutých odpadů a odpadních vod ze septiků je Kaiser servis. Tato firma provozuje jako jediná na jižní Moravě průmyslovou čistírnu odpadních vod a kapalných odpadů. Díky tomu zde lze zpracovat kapalné odpady s obsahem ropných látek, obráběcích emulzí, kyselin i alkalických roztoků.

Domluvte se s profesionály

Firma Kaiser servis disponuje čtyřmi sacími cisternami o objemu 12 m3, které jsou určeny pro sání odpadních vod a odpadních kalů. Standardně jsou naše vozy vybaveny 50 m sacích hadic, čerpat mohou z hloubky 6-8 metrů dle hustoty odpadu. Každá z cisteren je navíc vybavena tlakovou vodou wap s rotačními tryskami. Ta umožňuje dokonalé vyčištění i silně zanesených povrchů jímek. Pokud by kapacita cisterny byla nedostatečná, lze ke každé připojit vlek, díky kterému je možné transportovat až 25 m3 odpadů na jeden odvoz. V případě potřeby je tedy možné jímku nejen vyprázdnit, ale rovněž vyčistit.

Kaiser servis vám nabídne profesionální služby díky vysokotlakým cisternovým vozům vybaveným pro čištění kanalizací a jímek pomocí horké tlakové vody, do které je možné navíc dávkovat účinné odmašťovací přípravky.

Potřebujete-li vyčistit žumpu nebo jakoukoli jinou jímku nebo nádrž pro sběr tekutých odpadů nebo odpadních vod, zavolejte Kaiser servis, který se postará o kompletní služby v oblasti odpadového hospodářství. Neváhejte a nechte si zdarma vytvořit cenovou nabídku.
 
 

Mohlo by se vám hodit