Rezervujte si kontejner na elektro odpad on-line

Je to docela jednoduché, stačí si u Kaiser servis objednat svoz. Podle množství elektro odpadu lze zajistit třítunový kontejner typu AVIA či klecový kontejner.

V dnešní době, kdy je na trhu spousta výrobců a výrobků a všechny zajímá jedině marže, potažmo výrobní náklady a zisk, je každému jedno, jak dlouho výrobek vydrží. Proto vzniká stále větší množství elektro odpadu. V každém provozu, kanceláři i prodejně je řada elektrických přístrojů, které se denně používají. Znáte to, jednou se porouchá tiskárna, potom zase scanner nebo kávovar. Zejména malé elektrospotřebiče už dnes nikdo neopravuje, a tak když se rozbijí, prostě se vyhodí a pořídí se nový kousek. Jenže kam s těmi nefunkčními nebo použitými? Některé firmy pravidelně mění své vybavení bez ohledu na to, zda funguje, aby bylo stále moderní, a předejde tak řešení nefunkčnosti a reklamacím. 

Proč neshromažďovat nefunkční elektroniku
Nepoužívané elektro spotřebiče je však třeba také odvézt a nenechávat ve styku s lidmi. Mohou se z nich totiž uvolňovat kadmium nebo rtuť. Kadmium se hromadí v játrech a ledvinách, poškozuje kostní tkáň a je karcinogenní. Rtuť zase škodí nervovému systému, takže se rozhodně vyplatí nepoužívaných či nefunkčních přístrojů se zbavit. Firma Kaiser servis se postará o odvoz použitého elektro zařízení a zajistí další ekologické využití elektro odpadu. Ten se sváží na třídicí a zpracovatelské linky, kde dokážou využít znovu 80 % materiálu ze starých elektro spotřebičů. Jak vidíte, vyplatí se i malé elektro spotřebiče nezahazovat do komunálního směsného odpadu, odkud mohou přístroje skončit na skládce. Zde se velmi dlouho rozkládají a rozkládají se zpravidla na jedovaté látky, nikoli na humus. 

Jak se tedy zbavit elektro odpadu? 
Je to docela jednoduché, stačí si u Kaiser servis objednat svoz. Podle množství elektro odpadu lze zajistit třítunový kontejner typu AVIA či klecový kontejner, v případě potřeby většího objemu nabízí Kaiser servis ještě velkoobjemový kontejner Abroll, kam se vejde až 14 tun odpadu. Objednávku vyřídíte velmi snadno a rychle a na internetových stránkách. Stačí zadat, jaký kontejner požadujete, kdy má být přistaven a kdy zase odvezen. To je vše. Jednoduché, že?
 
 

Mohlo by se vám hodit