Rezervujte si kontejner na odpadní zeminu on-line

On-line rezervace kontejneru je velmi jednoduchá, stačí vybrat si vhodnou nádobu, zvolit datum a čas přistavení kontejneru na místo určení a také datum a čas svozu...

Ne vždy musí být odpad nebezpečný, někdy jde o docela běžnou věc, jakou je zemina. Provádíte-li výkopové práce, stavíte-li novou prodejnu, kanceláře či dokončujete terénní úpravy kolem vaší provozovny a zbývá vám větší množství zeminy, potom byste měli uvažovat o tom, co se zeminou provedete. Nechcete-li si ji na vašem pozemku ponechat, potřebujete někoho, kdo vás výkopové zeminy zbaví. Není nic jednoduššího, než si zavolat na pomoc osvědčenou firmu na nakládání s odpady. Kaiser servis se věnuje odpadovému hospodářství už od roku 2002. Od té doby stále rozšiřuje svou působnost a zdokonaluje své služby, soustředí se zejména na obsluhu živnostníků a podnikatelů nyní již prakticky po celé České republice. 

Hlavní náplní práce je svoz odpadů a jejich ekologická likvidace, vytvoření administrativního zázemí v souvislosti s odpadovým hospodářstvím pro klienty a možnost vypracování návrhu kompletního odpadového hospodářství. Chcete-li mít spolehlivého partnera pro nakládání s odpady, vsaďte na Kaiser servis. Svým klientům vychází maximálně vstříc, s každým jednají individuálně. Potřebujete-li domluvit kontejner pro uložení odpadní zeminy z výkopů, stačí navštívit internetové stránky a po pár kliknutích máte vyřešeno. K uskladnění odpadní zeminy jsou vhodné vanové kontejnery a nízký kontejner se zadním vjezdem s nosností až 12 tun, pro menší množství zeminy lze využít kontejner typu AVIA s nosností 3 tuny. 

Rezervujte jednoduše on-line
On-line rezervace kontejneru je velmi jednoduchá, stačí vybrat si vhodnou nádobu, zvolit datum a čas přistavení kontejneru na místo určení a také datum a čas svozu. To je vše, potom už stačí vyčkat, Kaiser servis garantuje, že kontejner přistaví v případě potřeby nejdéle do 48 hodin od objednání, nevadí ani hůř přístupný terén. Kontejner si můžete pronajmout na hodinu nebo klidně na měsíc, záleží jen a jen na vás. Kaiser servis představuje individuální řešení odpadového hospodářství pro každého živnostníka i podnikatele.
 
 

Mohlo by se vám hodit