Preventivní čištění kanalizace

Firma Kaiser servis disponuje sacími vozy s vysokotlakou vodou, kterou lze použít pro čištění kanalizací stejně dobře jako pro čištění odpadních jímek, tukových lapolů nebo odlučovačů ropných produktů.

Ať už se jedná o ležatou kanalizaci nebo stoupačky v bytovém domě, kanalizační potrubí se postupem času zanáší, průtok se zmenšuje, až se ucpe úplně, pokud proti tomu nic nepodniknete. Kanalizační potrubí je dobré čistit preventivně, abyste je zbavili usazených nečistot. Čištění kanalizace se provádí tlakovou vodou, která odplaví i velké nečistoty. Čištění kanalizace tlakem vody má oproti elektrickému strojnímu čištění celou řadu výhod. Předně je možné domovní kanalizaci vyčistit jednoduše z venkovní revizní šachty a není třeba vstupovat do domu. Při použití vysokotlaké vody hrozí pouze minimální riziko poškození kanalizačního potrubí, přitom má voda velkou čistící sílu a průraznost. Existuje celá řada případů, kdy je vhodné použít preventivní čištění kanalizace tlakovou vodou:

1. preventivní čištění kanalizace
2. čištění kanalizace a odpadů rodinných nebo bytových domů
3. čištění ucpaného kanalizačního potrubí
4. čištění dešťové i splaškové kanalizace
5. čištění dešťových svodů a okapů
6. čištění septiků
7. čištění tukových usazenin v kanalizačním potrubí
8. čištění kanalizačních přípojek a vpustí

Pro preventivní čištění kanalizace se určitě obraťte na skutečné profesionály, kteří mají veškeré potřebné vybavení. Firma Kaiser servis disponuje sacími vozy s vysokotlakou vodou, kterou lze použít pro čištění kanalizací stejně dobře jako pro čištění odpadních jímek, tukových lapolů nebo odlučovačů ropných produktů. Než řešit ve spěchu havárii kanalizace, vyplatí se vám raději nechat potrubí vyčistit preventivně, kontaktujte Kaiser servis, domluvte si termín realizace a nechte vaši ležatou i svislou kanalizaci preventivně vyčistit.
 
 

Mohlo by se vám hodit