Jste stavební firma a potřebujete přistavit velký kontejner na objemný odpad?

Kontejnery na objemný odpad určitě znáte, často je využívají obce, ale i jednotlivci pro vyklizení domu, bytu, půdy nebo garáže. Objemný odpad však vzniká i ve firmách, často ve stavebnictví. Rušíte provozovnu, stěhujete výrobní linku nebo stavíte domy a produkujete objemný odpad? Nechte si přistavit kontejner na objemný odpad od profesionální firmy, která se zabývá likvidací odpadů. Firma Kaiser servis se postará o přistavení kontejneru na objemný odpad kamkoli po České republice, nevadí ani hůř přístupný terén. Kaiser servis garantuje, že kontejner přistaví v případě potřeby nejdéle do 48 hodin od objednání. Nebudete tedy na kontejner čekat dlouho.

Objednání kontejneru vás nebude nic stát, jelikož jej zařídíte pohodlně on-line z vašeho obýváku nebo kanceláře, neztratíte ani drahocenný čas, stačí pár kliknutí a vše je vyřízeno. Při objednávce si vyberete vhodnou nádobu na objemný odpad. Tou může být kontejner typu AVIA s objemem 5-12 m3 a nosností 3 tuny, větší variantou je lisovací kontejner o objemu 10-15 m3 na 7 tun odpadu, největší možností je velkoobjemový kontejner typu Abroll, který pojme 20-40 m3 odpadu o hmotnosti až 14 tun.

Jakmile máte vybranou nádobu, zvolíte si datum přistavení a svozu kontejneru a čekáte. Do 48 hodin od objednání máte kontejner na smluveném místě. Záleží pouze na vás, jak dlouho potřebujete mít kontejner k dispozici, můžete si ho pronajmout na hodinu nebo klidně na měsíc. Můžete se spolehnout, že máte-li domluvený kontejner, nestane se vám, že byste zůstali bez něj. Kaiser servis je spolehlivá firma zajišťující odvoz a likvidaci odpadů všeho druhu. Potřebujete-li vyčistit jímku, zařídit pravidelný odvoz směsného komunálního odpadu nebo zlikvidovat nebezpečný odpad, neváhejte se obrátit na Kaiser servis.
 
 

Mohlo by se vám hodit