Potřebuji uzavřít smlouvu na svoz směsného komunálního odpadu: nádobu 240 ltr

Máte-li vlastní provozovnu, prodejnu, pobočku či jen kancelář, nejspíš budete produkovat odpady. I pro jednotlivce je důležité v dnešní době třídit odpad, přesto po separaci papírů, plastů, kovů a skla většinou něco zbyde. Jde o směsný komunální odpad, který patří do černých plastových popelnic. Podle množství produkce komunálního odpadu potom potřebujete větší nebo menší nádobu pro jeho ukládání. Standardně si můžete vybrat nádobu o velikosti 120 ltr, 240 ltr nebo 1100 ltr podle množství vyprodukovaného odpadu.

Jak naložit s komunálním odpadem
I přes důsledné třídění a snahu o snižování produkce odpadů většinou alespoň malé množství komunálního odpadu vzniká. Ten je potom třeba nechat odvézt a ekologicky zlikvidovat. Nevyhovuje-li vám současná firma pro odvoz odpadu nebo máte novou pobočku, u které potřebujete vyřešit svoz komunálního odpadu, neváhejte se obrátit na Kaiser servis, profesionální firmu na odvoz a likvidaci směsného komunálního odpadu. Kaiser servis obsluhuje malé i větší podnikatele a firmy nejčastěji v Brně a Blansku, postará se nejen o odvoz komunálního odpadu, ale nabízí i celou řadu dalších služeb. Jste-li živnostník nebo podnikatel, Kaiser servis navrhne  kompletní strategii vašeho odpadového hospodářství. O svoz komunálního odpadu se staráme živnostníkům, podnikatelům a menším, ale i větším firmám, jako jsou třeba Kaufland, Zetor, Lidl, Auto Esa, Čepro nebo MND.

Objednávejte jednoduše odkudkoli
Kaiser servis vám poskytne maximální komfort při objednávání svozu komunálního odpadu i dalších služeb. Vše můžete zařídit z pohodlí vašeho domova či kanceláře, stačí párkrát kliknout a vyplnit poptávkový formulář. Pro odvoz komunálního odpadu si můžete vybrat den, který vám nejlépe vyhovuje, v případě potřeby odpad vyvezeme i o víkendu. Kaiser servis pro vás zajistí také zapůjčení nádob na komunální odpad v případě, že nevlastníte svoje. Navíc jako nový zákazník získáte první dva měsíce odvozu odpadu zcela zdarma, další potom za bezkonkurenčně nízké ceny. Máte-li už smlouvu s konkurencí, nevadí, odborníci z firmy Kaiser servis za vás vše zařídí.
 
 

Mohlo by se vám hodit