Jsem podnikatel z Brna, kde mohu uzavřít smlouvu na svoz směsného komunálního odpadu?

brnoAť už máte větší nebo menší podnik, ve většině odvětví vzniká podnikáním odpad. Někde pouze směsný komunální, jinde tekutý nebo dokonce nebezpečný. Podle druhu odpadu je třeba ho uchovávat, odvážet a likvidovat. Předpisy a vůbec legislativa kolem odpadů je dnes poměrně komplikovaná a všem podnikatelům bere čas orientovat se v tom, co všechno musí k odpadům vést za evidenci a jak správně s odpady nakládat

Zaúkolujte odborníky
Chtěli byste mít od odpadů pokoj, abyste se mohli plně věnovat předmětu vašeho podnikání? Budeme vám bude dělat spolehlivého společníka v oblasti odpadového hospodářství. Vypracuje vám strategii odpadového hospodářství přímo vaší firmě na míru, bude hlídat veškerou dokumentaci a starat se o svoz a likvidaci vašeho odpadu. Pokud jde o směsný komunální odpad, zapůjčíme vám  popelnice na směsný komunální odpad, můžete si vybrat ze tří různých velikostí nádob – 120 ltr, 240 ltr nebo 1100 ltr. Dále si sami určíte, který den v týdnu potřebujete odpad odvézt. Odvážíme odpady i o víkendu a ve svátky, takže se vám plně přizpůsobíme.

Chcete to zkusit také? 
Potom není nic jednoduššího než uzavřít smlouvu a můžeme se do toho pustit. Smlouvu o odvozu odpadu lze uzavřít několika způsoby, samozřejmě můžete přijít osobně, stačí ale, zavoláte-li na naši bezplatnou zákaznickou linku 800 888 248, kde se vám budou naši operátoři plně věnovat, zodpoví všechny vaše dotazy a projdou s vámi smlouvu. Budeme odvážet odpady přesně tak, jak vy pískáte, tak neváhejte a nechejte vaše odpady na starosti nám.
 
 

Mohlo by se vám hodit