Zimní údržba pro areál vaší firmy

Disponuje vaše firma rozsáhlým areálem, o který je třeba pečovat? Nemluvím teď o správě budov, spíš je důležité udržovat v chodu venkovní prostranství. Po zimě je dobré z cest odstranit zbytky posypu a kamínky, v létě je třeba čas od času zamést, na podzim dělá problémy všudypřítomné listí a v zimě zase sníh. Přece nebudete platit permanentně zaměstnance navíc, který areál jednou za čtvrt roku uklidí? A shánět pokaždé brigádníky, aby vás to vyšlo levněji, to je zase spousta času navíc. Nabízíme vám jednoduché a efektivní řešení, spolehněte se na firmu Kaiser servis, která vám zajistí pravidelný úklid vašeho areálu levně a přitom důkladně.

Kaiser servis se primárně soustředí na organizaci odpadového hospodářství úřadů, obcí, živnostníků a větších podniků, nabízí však i úklidové služby v podobě strojního zametání či odklízení sněhu. Obzvlášť v zimě může neuklizený prostor před vaší výrobní halou nadělat celou spoustu nepříjemností. Jezdí-li do vašeho areálu denně nákladní automobily, kamiony nebo dodávky, je třeba, aby komunikace i odstavné plochy nebyly zapadány sněhem a byly celoročně sjízdné. Kaiser servis vám proto zajistí odklizení sněhu z cest, parkoviště i chodníků. Na špatně dostupných místech lze zajistit ruční odklízení sněhu.

Máte-li na některém objektu rovnou střechu, i zde je třeba myslet na to, že hmotnost zejména těžkého mokrého sněhu nelze podceňovat. Vsaďte proto na komplexní služby od firmy Kaiser servis, které zahrnují rovněž úklid sněhu ze střech. Zároveň se na všech cestách a parkovištích postará o posyp pískem nebo solí a pokud nemáte prostory, kam by bylo možné shrabaný sníh uskladnit, Kaiser servis zajistí i jeho odvoz. Spolupracujte s firmou Kaiser servis a váš areál bude vždy úhledně uklizený. Neváhejte a nechte si ještě dnes zpracovat nezávazně nabídku služeb.
 
 

Mohlo by se vám hodit