Typy popelnic na směsný komunální odpad a jejich pravidelný svoz

Komunální odpad produkujeme úplně všichni a jelikož jde o směs všeho možného, velmi těžko se zpracovává dál jinak než likvidací.

Pokud bychom odpad netřídili a do směsného komunálního házeli i plastypapíry a sklo, jeho objem by byl neuvěřitelný a náklady na jeho zpracování a likvidaci ještě větší. Dnes si už ale jednotlivci i firmy začínají uvědomovat, jak je odpadové hospodářství pro naši společnost důležité a chovají se zodpovědně a odpady třídí. Dnes už je každému jasné, že barevně označené nádoby jsou určeny na separovaný odpad, jak je to ale s komunálním odpadem?

Jaké jsou možnosti ukládání směsného komunálního odpadu

Dnes se běžně používají plastové popelnice o objemu 120 l a 240 l v černé barvě. Ty jsou vhodné pro menší provozy, které neprodukují velké množství komunálního odpadu. Pro ty větší jsou potom určeny plastové kontejnery s kulatým víkem o objemu 1100 l. Tyto kontejnery jsou vyrobeny z robustního plastu (vysokopevnostního polyetylénu) a umístěny na kolečkách pro snadnou manipulaci. Větší už jsou potom jen velkoobjemové kontejnery, ty se však používají pro skladování a odvoz suti a sypkých hmot.

Máte-li i vy v Brně firmu a potřebujete zařídit pravidelný odvoz komunálního odpadu z vašeho provozu, obraťte se na profesionální firmu, která se zabývá nakládáním s odpady, Kaiser servis. Nabízí vám bezkonkurenčně nejlepší cenu za pravidelný svoz směsného komunálního odpadu. Komplexní služby zahrnují zapůjčení popelnic a dále pravidelný odvoz odpadu v den, který si sami určíte, může to být dokonce i o víkendu. Máte-li už smlouvu s konkurencí, nezoufejte, odborníci z firmy Kaiser servis za vás vše zařídí.

Navíc, kdo vám nabídne odvoz komunálního odpadu na první dva měsíce zdarma? My ano, rozhodněte se proto pro naše služby a nechte si zpracovat nabídku našich služeb.
 
 

Mohlo by se vám hodit