Rekapitulace všech našich služeb pro živnostníky

Stejně jako mít vlastní firmu, ani živnost nenechává člověku příliš mnoho volného času. Zejména máte-li vlastní provozovnu, je třeba postarat se o spoustu věcí. Patří mezi ně mimo jiné také starost o nakládání s odpady. Ve většině provozoven vzniká v první řadě komunální odpad. Pro jeho likvidaci stačí mít vhodně velkou popelnici a zajištěn pravidelný odvoz. Pro firmy a živnostníky se o odvoz a likvidaci odpadů všech druhů stará firma Kaiser servis. Stačí se domluvit, který den se vám odvoz nejlépe hodí, a o nic dalšího se nemusíte starat.

Chcete-li rovněž třídit odpad, můžete si zapůjčit odpadové kontejnery třeba na papír nebo další separovaný odpad. V některých provozech se produkují zejména tekuté odpady, může jít třeba o odpady z myček automobilů, různá rozpouštědla, obráběcí emulze a další odpady. Ty je třeba skladovat v příslušných nádobách, sudech nebo ve větším množství ve speciálních jímkách a pravidelně nechat vyvážet. Specialistou na tekuté odpady je firma Kaiser servis, která disponuje vlastní chemickou čistírnou odpadních vod, takže si s odpadem kapalného charakteru ví velmi dobře rady.

Když provozujete restauraci či bistro

Mnozí živnostníci se zabývají provozováním restaurace, bistra nebo jídelny. Ačkoli mají popelnici na komunální odpad, zbytky jídel a odpad z kuchyně do něj nepatří. Řešení je velmi jednoduché, stačí se domluvit s firmou Kaiser servis, která vám poskytne speciální nádoby a postará se o jejich pravidelný odvoz i čištění. Aby se do kanalizace nedostávaly tuky z jídelních provozů, potřebujete mít také vlastní lapol, který se také pravidelně čistí. I to za vás Kaiser servis zařídí. Všichni potřebují funkční kanalizaci, Kaiser servis se proto postará o vyčištění kanalizace. Kvůli inspektorům životního prostředí a hygieně je třeba čas od času provést rozbor vody. O odběr a zajištění laboratorních rozborů vody se postará vaše stará známá firma Kaiser servis, odborník na odpadové hospodářství.
 
 

Mohlo by se vám hodit