Rekapitulace všech našich služeb pro firmy

Podnikání není žádná legrace, musíte se postarat o to, abyste pronikli na trhu, získali zakázky, ale tím to zdaleka nekončí. Máte-li zaměstnance a provozovny, je třeba zařídit a hlídat spoustu dalších věcí, mezi které patří také správné třídění a nakládání s odpady. V některých provozech se produkují zejména tekuté odpady, může jít třeba o odpady z myček automobilů, různá rozpouštědla, obráběcí emulze a další odpady. Ty je třeba skladovat v příslušných nádobách, sudech nebo ve větším množství ve speciálních jímkách a pravidelně nechat vyvážet. Mnohé z tekutých odpadů jsou odpady nebezpečné, ty je třeba obzvlášť obezřetně skladovat a odvážet. Specialistou na tekuté a nebezpečné odpady je firma Kaiser servis, která disponuje také chemickou čistírnou odpadních vod, takže si s odpadem kapalného charakteru ví velmi dobře rady.

Co si jako firma pohlídat

Většina firem neujde také pravidelnému vyvážení komunálního odpadu. Mnohé firmy jsou ekologicky založené a dbají také na třídění odpadu, zde se vyplatí mít a nechat rovněž pravidelně vyvážet nádoby na separovaný odpad. Firma Kaiser servis zajišťuje rovněž zapůjčení odpadových kontejnerů a v případě potřeby zajistí i výkup surovin. Zabýváte-li se v rámci vašeho podnikání provozováním restaurace, bistra nebo jídelny, je třeba správně nakládat s kuchyňským odpadem a zbytky jídla. Firma Kaiser servis vám navrhne systém odvozu zbytků jídla, poskytne vám speciální nádoby a postará se o jejich pravidelný odvoz i údržbu. Dále také nabízí profesionální čištění lapolů.

Provozovatele myček automobilů a parkovišťu např. u obchodních center čeká rovněž budování odlučovačů ropných látek a jejich čištění, stačí zavolat Kaiser servis. Všichni potřebují funkční kanalizaci, aby mohli fungovat, Kaiser servis se postará o vyčištění kanalizace i odpadní jímky a nabídne vám rovněž zimní i letní úklid venkovních prostor. Mezi další služby, které vám poskytne firma Kaiser servis, patří odborné ekologické poradenství a odběr a zajištění laboratorních rozborů vody.
 
 

Mohlo by se vám hodit