Potřebujete zajistit svoz směsného odpadu z vaší restaurace?

Kaiser servis má k dispozici vhodná vozidla pro odvoz odpadu, zajistí vám také zapůjčení nádob na ukládání odpadu...

Restaurace, hospoda i rychlé občerstvení, to znamená spoustu odpadu. Obaly od potravin, zbytky potravin a další odpady je třeba každý den třídit a vyhazovat. K ukládání odpadu slouží plastové či kovové nádoby – popelnice na komunální odpad. Ty však pro dobře rozjetý podnik nemusí stačit. větší nádoby jsou potom kontejnery, do nich je možné taktéž odhazovat komunální odpad. Navíc se vám vyplatí vlastnit také nádoby na separované odpady, především papírové, plastové a skleněné obaly. 

Proč třídit odpad
Díky třídění odpadů je možné mnoho materiálů opětovně použít, z recyklovaných papírových obalů se mohou vyrábět noviny, toaletní papír, krabice, tepelné izolace a spousta dalších výrobků. Z vytříděných plastových hmot lze vyrobit nové PET lahve, silonová vlákna, která se používají pro výrobu oblečení, výplní do spacáků či bund, protihlukové stěny, interiéry automobilů, dětská hřiště či střešní krytiny. Dokonce i sklo lze recyklovat, vyrábí se z něj potom nápojové sklo nebo izolační pěnové sklo. 

Odpad ovšem nestačí je třídit a ukládat, je třeba ho také pravidelně odvážet a ekologicky likvidovat. K tomu vám poslouží specializovaná firma Kaiser servis, která disponuje profesionální technikou a školenými pracovníky, kteří vědí, co a jak. Kaiser servis má k dispozici vhodná vozidla pro odvoz odpadu, zajistí vám také zapůjčení nádob na ukládání odpadu. Den odvozu si určíte sami, Kaiser servis funguje i o víkendu. Díky široké nabídce služeb se můžete domluvit na kompletní organizaci vašeho odpadového hospodářství. Kaiser servis vám navrhne služby podle vašich individuálních potřeb a vy se už o nakládání s odpady nebudete muset vůbec starat. Věnujte se naplno vašemu podnikání a starosti s odpady přenechte profesionálům v oboru.
 
 

Mohlo by se vám hodit