Objednejte si svoz popelnice 240 ltr na směsný komunální odpad prostřednictvím e-shopu

Jste-li živnostník nebo firma nejlépe v Brně či Blansku... O svoz komunálního odpadu se staráme živnostníkům, podnikatelům i firmám...

Otázky snižování produkce odpadů jsou dnes výjimečně aktuální. Je však celá řada provozů, ve kterých se tvorbě odpadů při nejlepší vůli zkrátka vyhnout nelze. Proto je třeba, jste-li jako živnostník nebo firma původcem odpadů, veškeré odpady řádně uložit a vhodným způsobem zlikvidovat. K běžnému standardu dnes patří třídění odpadů. Poté, co se zvlášť vytřídí papírový, plastový, skleněný a kovový odpad, vše, co zbyde, je komunálním směsným odpadem, který je třeba řádně zlikvidovat. 

Než dojde k samotné likvidaci odpadu, je třeba jej někam ukládat. K tomuto účelu slouží speciální plastové, nejčastěji černé popelnice, které se vyrábí ve třech velikostech. Někomu stačí popelnice o objemu 120 ltr, jinde je zapotřebí použít větší variantu, tedy popelnici o objemu 240 ltr. Pokud ani ta nestačí, lze se uchýlit k plastovému kontejneru z robustního vysokopevnostního polyetylénu. Jedná se o kontejner s plastovým kulatým víkem o objemu 1100 ltr. Pro snazší manipulaci jsou tyto kontejnery vybaveny kolečky. 

Jste-li živnostník nebo firma nejlépe v Brně či Blansku, postaráme se rádi kompletně o vaše odpadové hospodářství. O svoz komunálního odpadu se staráme živnostníkům, podnikatelům a menším, ale i větším firmám, jako jsou třeba Renocar, Zetor, Auto Esa, Čepro nebo MND. Přidejte se i vy a staňte se naším klientem. U nás se budete mít jako v bavlnce, zajistíme pro vás pravidelný svoz komunálního odpadu a zapůjčení nádob na směsný komunální odpad. Vy sami si určíte, který den potřebujete odvážet odpad. Jako nový zákazník získáte první dva měsíce odvozu odpadu zdarma, další potom za bezkonkurenčně nízké ceny. Máte-li už smlouvu s konkurencí, nevadí, odborníci z firmy Kaiser servis za vás vše zařídí. 

Objednat svoz nebylo nikdy jednodušší, můžete tak učinit z pohodlí vašeho domova či kanceláře on-line. Stačí pár kliknutí, postupujete jako v klasickém e-shopu, vyberete si vhodné nádoby, jejich počet, četnost vyvážení a způsob platby za odvoz a za několik vteřin máte hotovo. Vedle svozu směsného komunálního odpadu pro vás zajistíme celou řadu dalších služeb. Rozhodněte se proto pro naše služby a nechte si zpracovat individuální nabídku.
 
 

Mohlo by se vám hodit