Objednejte si svoz popelnice 1100 ltr na směsný komunální odpad prostřednictvím e-shopu

...odvoz odpadu si jednoduše objednáte on-line

Ať už jste živnostník nebo podnikatel a máte vlastní firmu, která produkuje odpady, jste zodpovědní za jejich likvidaci. Samozřejmě není odpad jako odpad. Odlišný způsob uchovávání i likvidace mají tekuté odpady, nebezpečný odpad, elektro odpad a směsný komunální odpad. Standardem v každém provozu je už dnes třídění odpadů, především papírových, plastových a skleněných, které lze dále recyklovat. U směsného odpadu je však pouze jediná možnost, jak s ním nakládat – ekologická likvidace. Jste-li jako firma původcem směsného komunálního odpadu, je třeba sjednat smlouvu s firmou, která se postará o svoz a likvidaci odpadu. 

Tyto a spoustu dalších služeb vám zajistí Kaiser servis. Jak na to? Je to jednoduché, stačí si sjednat smlouvu a domluvit se, který den vám nejlépe vyhovuje pro svoz komunálního odpadu. Kaiser servis vám zajistí svoz komunálního odpadu a jeho likvidaci za bezkonkurenční ceny. Máte-li nyní smlouvu u konkurence, Kaiser servis se postará o přechod včetně veškerého papírování. Jako nový klient máte nárok na dva měsíce odvozu komunálního odpadu zdarma. Nemusíte mít ani vlastní nádoby na směsný komunální odpad, Kaiser servis vám nádoby zapůjčí. Pro nízkou produkci komunálního odpadu lze použít popelnice 120 ltr nebo 240 ltr. Potřebujete-li objemnější nádobu, využijte kontejner na komunální odpad z vysokopevnostního polyetylénu, který má objem 1100 ltr

Odvoz odpadu si jednoduše objednáte on-line. Postupujete jako při nákupu v běžném e-shopu. Rozdíl je pouze v tom, že zde vybíráte druh, velikost a počet nádob na odpad, četnost vyvážení a plateb. O několik málo kliknutí později máte vše vyřízeno. Potřebujete-li cokoli zařídit, změnit či upravit, neváhejte se ozvat, jsme tu vždy pro vás. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti odvozu a nakládání s odpady, zajistíme pro vaši firmu kompletní odpadové hospodářství, postaráme se o každý papírek a smítko, abyste měli ve vaší firmě vždy čisto a mohli jste se věnovat tomu, co vás živí.
 
 

Mohlo by se vám hodit