Kde všude v Brně provádíme svoz komunálního odpadu

Běžný komunální odpad produkuje každý z nás. Proto platí v ČR povinnost hradit každoročně poplatky za odvoz komunálního odpadu, který připadá na každého občana i děti. Ne každý však ví, že i jako podnikatelživnostník nebo úřad máte povinnost nechat odvážet komunální odpad, pokud jej svou činností produkujete. V menších obcích se zpravidla lze domluvit na obecním úřadě a nemusíte shánět na vlastní pěst někoho, kdo vám bude komunální odpad pravidelně vyvážet. Ve větších městech to už tak jednoduché není. Proto určitě i vy oceníte komplexní služby, které nabízí firma Kaiser servis pro každou firmu i živnostníka.

Působíme nejen v Brně a okolí, ale i v celé ČR

Kaiser servis je specialista na odvoz a likvidaci nejrůznějších odpadů především v oblasti města Brna a okolí, ale samozřejmě není problém se na odvozu odpadu domluvit také kdekoli jinde. Služby jsou komplexní, co se týká komunálního odpadu, můžete si sami zvolit den odvozu, který vám nejlépe vyhovuje, Kaiser servis pracuje rovněž o víkendu.

Máte firmu v městské části Brno Střed, Jih, Králově Poli či Žabovřeskách? Obraťte se kvůli odvozu komunálního odpadu na Kaiser servis. Samozřejmě není problém postarat se o odpad ani v JundrověBohunicíchStarém či Novém LískovciKohoutovicíchBosonohách nebo Žebětíně. Na severu Brna potom najdete další městské části, ve kterých se o odvoz komunálního odpadu stará Kaiser servis, jsou to především BystrcKníničkyKomínMedlánky či Řečkovice, ale také vzdálenější části, které už většina obyvatel nepovažuje ani za Brno jako Mokrá HoraIvanoviceJehniceOřešín nebo Útěchov. Zbývá ještě východ a jihovýchod Brna, kde najdete Maloměřice, ObřanyŽideniceVinohradyLíšeňČernoviceSlatinuTuřany a Chrlice. Máte-li kdekoli v Brně provozovnu vašeho podnikání, prodejnu nebo sklad, nechte si vyvážet směsný odpad specializovanou firmou Kaiser servis. Zkušení řidiči ví, kde se v Brně nachází Koliště, ulice JihlavskáPoříčíVídeňská i Heršpická. Najdou OlomouckouGajdošovuProvazníkovu i Sportovní a odvezou váš komunální odpad včas tak, jak mají.
 
 

Mohlo by se vám hodit