Jste stavební firma a potřebujete přistavit velký kontejner na směsný stavební odpad?

Pro rychlou a pohodlnou objednávku slouží on-line poptávkový formulář, ve kterém vyplníte základní údaje, jako jaký typ kontejneru chcete přistavit

Zejména při rekonstrukcích a demolicích starších staveb vzniká velké množství směsného stavebního odpadu. Kam s ním? Každá stavební firma potřebuje zajistit odvoz odpadu, který vzniká při stavebních pracích. Zejména při demolicích dochází ke smíchání různých materiálů, které zahrnují zejména zdivo, beton, dřevo, střešní tašky, sklo, plasty, kovy i zeminu a mnohdy i asfalt, skelné vaty, polystyren nebo různé lepenky. Tyto odpady nelze běžným způsobem zpracovat, proto firma Kaiser servis nabízí odvoz a likvidaci směsného stavebního odpadu. Po předchozí domluvě přistaví vybraný typ kontejneru a v dohodnutém termínu jej zase odveze.

Máte na výběr celkem ze čtyř variant kontejnerů. K dispozici je nízký kontejner se zadním vjezdem, vanové kontejnery v několika velikostech a provedeních a samozřejmě také kontejner typu AVIA nebo velký Abroll, který je určen pro objemné, ale lehčí odpady.

Objednejte hned
Pro rychlou a pohodlnou objednávku slouží on-line poptávkový formulář, ve kterém vyplníte základní údaje, jako jaký typ kontejneru chcete přistavit, zadáte datum a čas dodání a datum a čas odvozu kontejneru. Stačí jen párkrát kliknout, vše zařídíte z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře během několika málo okamžiků. Nehromaďte váš stavební odpad na vašem pozemku, nechte jej rovnou odvézt, ať máte prostor pro novou stavbu a terénní úpravy.

Kaiser servis pro vás zajistí odvoz a likvidaci jakéhokoli odpadu, pro mnoho firem zajišťuje komplexní odpadové hospodářství, odvoz tekutého, nebezpečného nebo i komunálního odpadu. Spolehněte se na firmu, která v oboru odpadového hospodářství působí už od roku 2002. Zvolte partnera, který se postará o vaše odpady a vy se budete moci soustředit na vaše odborné záležitosti. Sjednejte si i vy odvoz stavebního odpadu od profesionálů, Kaiser servis se vám v případě potřeby postará i o veškerou administrativu spojenou s odvozem odpadu.
 
 

Mohlo by se vám hodit