Jste stavební firma a potřebujete přistavit kontejner na odpady?

Nakládání s odpady je v současné době ostře sledovaná oblast, přenechte tyto starosti profesionálům v oboru. Kaiser servis pro vás zařídí odvoz

Stavební firmy vyprodukují poměrně velké množství odpadů. Ať už jde o stavbu nového domu, rekonstrukci nebo demolici, vždy vznikají odpady, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Pokud jde o stavbu, tam lze odpady poměrně dobře separovat, zpočátku stavby je nejvíce odpadní zeminy, později přibudou stavební plasty a papíry, většinou obalové materiály. U rekonstrukcí je to trochu složitější, tam vznikají většinou směsné stavební odpady nebo stavební suť. S ohledem na produkci odpadů je nejhorší demolice. Likvidace staré stavby znamená směs stavebních odpadů, ve které se spolehlivě vyskytuje suť, staré zdivo, střešní tašky, dřevo, kovy, plasty i sklo, různé izolační materiály jako skelná vata, polystyren a lepenka. Tato směs se špatně třídí a většinou je odpadu i poměrně velké množství. Často není možné vznikající odpad skladovat na pozemku, místo je nutné využít k uložení nového zdiva a dalších materiálů potřebných ke stavbě. Ideální tedy je odpadu z demolice a ostatních předešlých úkonů se co nejdříve zbavit. Neváhejte a nechte si přistavit kontejner na stavební odpady.

Co pro to musíte udělat? Téměř nic, z pohodlí vašeho domova stačí párkrát kliknout a objednat na vámi vybraný termín přistavení a vyzvednutí kontejneru. V ceně je samozřejmě také likvidace odvezeného odpadu. Na vás je vybrat vhodný kontejner, na stavební odpady a suť se nejčastěji používají vanové kontejnery, nízké kontejnery se zadním vjezdem nebo kontejnery typu AVIA. Nakládání s odpady je v současné době ostře sledovaná oblast, přenechte tyto starosti profesionálům v oboru, abyste se sami mohli soustředit na vaši problematiku. Kaiser servis pro vás zařídí odvoz veškerého odpadu, v případě potřeby se postará i o návrh komplexního odpadového hospodářství vaší firmy.
 
 

Mohlo by se vám hodit