Jste stavební firma a potřebujete přistavit kontejner na stavební suť?

Kaiser servis je odborná firma, která se stará o odvoz a likvidaci odpadů různých druhů. Pro odvoz stavební suti jsou určeny vanové kontejnery o objemu 7 m3 a 10 m3

Ve stavebnictví vzniká denně obrovské množství stavební suti. Každá stavba a především rekonstrukce vyžadují rozsáhlejší stavební zásahy a ty jdou zpravidla ruku v ruce s produkcí stavební suti. V dnešní době se 90 % stavební suti recykluje. Přidává se do betonu, do základů místo kameniva, uplatňuje se i při terénních úpravách a výkopových pracích. Dříve se stavební suť vyvážela do lesů, zavážely se jí staré lomy nebo rokle.

Pryč se stavební sutí
Na staveništi není vhodné nechávat suť dlouhodobě, často zabírá spoustu místa a překáží dalšímu postupu stavby, proto si nechte přistavit vhodnou nádobu na stavební suť, odvézt ji a vhodným způsobem zlikvidovat. Nakládání z odpady se v dnešní době bedlivě kontroluje, nevyplatí se tedy v tomto směru podnikat jiné než legální kroky.

Jak objednat kontejner na stavební suť
Kaiser servis je odborná firma, která se stará o odvoz a likvidaci odpadů různých druhů. Pro odvoz stavební suti jsou určeny vanové kontejnery o objemu 7 m3 a 10 m3, nízké kontejnery se zadním vjezdem o objemu 5-10 m3 nebo můžete využít kontejner typu AVIA, který disponuje prostorem 5-12 m3. Kromě stavební suti je možné v nich přepravit také směsný stavební odpad či zeminu. Kontejner na stavební suť můžete objednat jednoduše pomocí on-line formuláře. Stačí vyplnit termín, kdy potřebujete kontejner přistavit a kdy ho máme zase odvézt. Kaiser servis vám ve smluvený den přistaví vybraný kontejner a podle objednávky jej opět odveze a odpad zlikviduje patřičným způsobem. Neváhejte tedy a obraťte se na nás, zajistíme pro vás kompletní služby v oblasti nakládání s odpady.
 
 

Mohlo by se vám hodit