Potřebuji uzavřít smlouvu na svoz směsného komunálního odpadu: chci nádobu 1100 ltr

Objednávku svozu lze uskutečnit pohodlně on-line prostřednictvím formuláře, stačí zde vyplnit základní údaje a za několik okamžiků máte objednávku vytvořenou...

Dnes už každý jednotlivec, živnostník, podnikatel i firma, kteří produkují odpad, mají povinnost jej nechat ekologicky likvidovat. To znamená mít odpovídající nádobu pro uskladnění vyprodukovaného odpadu a zároveň odpad nechávat pravidelně vyvážet a likvidovat. Záleží samozřejmě na povaze odpadu, jinak se uchovává a likviduje tekutý odpad, jinak nebezpečný odpad a ještě jinak komunální odpad. Ať už máte výrobní linku, prodejnu nebo jen kancelář, je třeba dodržovat zásady třídění odpadu na ten, který lze dále recyklovat, a odpad komunální, který se ekologicky likviduje. Jste-li jako firma původcem směsného komunálního odpadu, je třeba sjednat smlouvu s firmou, která se postará o svoz a likvidaci odpadu. Kaiser servis pro vás zajistí svoz komunálního odpadu i řadu dalších služeb. Co se týká komunálního odpadu, máte-li smlouvu s jinou firmou a chcete přejít ke Kaiser servis, stačí říct, pracovníci Kaiser servis za vás vše zařídí.

Svoz zařiďte on-line
Objednávku svozu lze uskutečnit pohodlně on-line prostřednictvím formuláře, stačí zde vyplnit základní údaje a za několik okamžiků máte objednávku vytvořenou. Můžete si vybrat den odvozu odpadu, pokud vám nevyhovuje pracovní týden, svoz provádíme i o víkendu. Novým klientům poskytujeme svoz komunálního odpadu první dva měsíce zdarma. Pokud si nejste jisti, jak velkou zvolit nádobu na komunální odpad, můžete si popelnici od Kaiser servis nejprve jen zapůjčit. Pro nízkou produkci komunálního odpadu se používají popelnice 120 ltr nebo 240 ltr. Produkujete-li odpadu větší množství, zvolte kontejner z vysokopevnostního polyetylénu o objemu 1100 ltr. Potřebujete-li cokoli zařídit, změnit či upravit, neváhejte se ozvat, jsme tu vždy pro vás. Kaiser servis pro vás zajistí komplexní služby v oblasti odvozu a nakládání s odpady, můžete si nechat zpracovat pro vaši firmu kompletní odpadové hospodářství, postaráme se o každý papírek i smítko, abyste měli ve vašem podniku vždy čisto.
 
 

Mohlo by se vám hodit