Havarijní čištění kanalizace ve vaší firmě

Kaiser servis drží havarijní pohotovost 24 hodin denně. V případě havárie kanalizace volejte: 800 888 248. Firma Kaiser servis je odborník na odpadové hospodářství a odvoz a likvidaci odpadů. Havarijní čištění kanalizace zvládnou...

Pravidelně necháváte vyvážet a čistit všechny odpadní nádrže? Přesto se může někdy stát havárie, porouchá se třeba potrubí, samotná nádrž nebo se stane závada na kanalizaci. Co v takové situaci dělat? V případě havárie podobného rozsahu je třeba neprodleně uzavřít přívod vody a přivolat odbornou pomoc. 

Firma Kaiser servis drží havarijní pohotovost 24 hodin denně. V případě havárie kanalizace proto volejte kdykoli bezplatnou linku: 800 888 248. Firma Kaiser servis je odborník na odpadové hospodářství a odvoz a likvidaci odpadů. Havarijní čištění kanalizace zvládnou bez problému v jakémkoli rozsahu od městských kanalizací, stoupačky až po domovní odpady a odtoky. Pokud se stane havárie, je na vině ve většině případů znečištění potrubí, které má za následek až jeho ucpání. Řešením je tedy většinou čištění kanalizačního potrubí. Kaiser servis má k dispozici hned několik čistících vozů s vysokotlakou vodou.

Jak čištění probíhá:
1. Kamerovým systémem se zjistí stav potrubí a příčina havárie
2. Podle zjištěného stavu se navrhne optimální řešení s cenovou nabídkou
3. Vyčištění potrubí a případná oprava potrubí

Máte-li podezření, že vám špatně odtékají odpady, zavolejte odborníky z Kaiser servis preventivně raději dřív, než dojde k totálnímu ucpání kanalizačního potrubí. Firma Kaiser servis je tu pro vás, vždy se dovoláte a vždy vám vyjdou maximálně vstříc.
 
 

Mohlo by se vám hodit