Potřebuji uzavřít smlouvu na svoz směsného komunálního odpadu: chci nádobu 120 ltr

Nemáte vlastní nádobu na odpad? Nevadí, Kaiser servis vám ji pro ukládání směsného komunálního odpadu zapůjčí. Nevíte, co dělat, máte-li už uzavřenou smlouvu s konkurencí...

Vytváření odpadů a nakládání s nimi je stále ostřeji sledovanou záležitostí. Ve větších, ale i menších firmách a podnicích je třeba stále přísněji bazírovat na důsledném třídění odpadů, některé lze dále zpracovávat a recyklovat jako sklo, papír, plasty nebo kovy. Po jejich separaci zůstane směsný odpad nazývaný komunální, který již nelze dál žádným způsobem zpracovat a je třeba ho ekologicky zlikvidovat. Pro ukládání směsného komunálního odpadu slouží speciální nádoby, nejčastěji černé plastové popelnice o objemu 120 ltr nebo 240 ltr. Pro menší provozy, pobočky, prodejny nebo provozovny, ve kterých je nízká produkce odpadů, často stačí popelnice o objemu 120 ltr. Popelnice i větší kontejnery jsou pro snazší manipulaci vybaveny kolečky, jsou vyrobeny z vysoce odolného polyetylénu, díky kterému vydrží sloužit spolehlivě velmi dlouho.

Jak na smlouvu
Chcete-li uzavřít smlouvu o odvozu komunálního odpadu, stačí nás kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo přímo na našich stránkách využít on-line poptávkový formulář. Odvoz odpadu tak objednáte z pohodlí domova či kanceláře, nikam nebudete muset chodit. Stačí párkrát kliknout, vyplnit důležité údaje a za několik vteřin máte zajištěn svoz komunálního odpadu z vaší firmy, pobočky, prodejny nebo provozovny. Připojte se i vy k řadě firem, kterým zajišťujeme odvoz odpadu. Mezi naše klienty patří takové firmy jako Kaufland, Lidl, KFC nebo VUT v Brně.

Kaiser servis za vás vše zařídí, můžete si vybrat den, který se vám pro svoz odpadu nejlépe hodí, oproti konkurenci vám odpad vyvezeme klidně i o víkendu. Nemáte vlastní nádobu na odpad? Nevadí, Kaiser servis vám ji pro ukládání směsného komunálního odpadu zapůjčí. Nevíte, co dělat, máte-li už uzavřenou smlouvu s konkurencí? Žádné obavy, odborníci z firmy Kaiser servis za vás vše zařídí. Jako noví klienti navíc získáte svoz komunálního odpadu na první dva měsíce zdarma. Vedle svozu směsného komunálního odpadu pro vás zajistíme celou řadu dalších služeb. Rozhodněte se proto pro naše služby a nechte si zpracovat individuální nabídku.
 
 

Mohlo by se vám hodit