Jsme firma z Brna, kde můžeme uzavřít smlouvu na svoz směsného komunálního odpadu?

Uzavření smlouvy o svozu a likvidaci vašeho odpadu je velmi jednoduché. Stačí zavolat na linku 800 888 248 nebo stránky www.kaiserservis.cz

Směsný komunální odpad produkuje téměř každý z nás v domácnosti i v zaměstnání. Jste-li podnikatel a máte vlastní firmu, nejspíš také produkujete odpady. Každý typ odpadu se odlišně skladuje, vyváží a má svá specifika i co se týká jeho likvidace. Na samotnou likvidaci je nejjednodušší směsný komunální odpad, který už se dál nijak netřídí. Ukládá se do plastových nádob o objemu 120 ltr, 240 ltr nebo 1100 ltr podle množství vyprodukovaného odpadu. Záleží samozřejmě také na frekvenci vyvážení. Rozhodnete-li se svěřit odvoz odpadu firmě Kaiser servis, záleží vše jen na vás. 

Uzavření smlouvy o svozu a likvidaci vašeho odpadu je velmi jednoduché a zabere vám pouze několik málo okamžiků. Nemusíte nikam jezdit, stačí zavolat na bezplatnou zákaznickou linku 800 888 248, kde s vámi operátoři vše vyřídí, nebo navštívit internetové stránky www.kaiserservis.cz, kde jednoduše zadáte objednávku na svoz odpadu on-line. Vyberete velikost odpadové nádoby, jejich počet, četnost vyvážení a frekvenci plateb. Stačí několik málo kliknutí a vše je vyřízeno. Jako noví zákazníci navíc za odvoz komunálního odpadu první dva měsíce nezaplatíte ani korunu. Potřebujete se soustředit na odborné záležitosti a papírování kolem odpadů vás zdržuje? Kaiser servis pro vás vypracuje kompletní návrh odpadového hospodářství, povede za vás potřebnou agendu a hlídá nové vyhlášky a nařízení, abyste vždy splňovali platnou legislativu. 

Firma Kaiser servis nabízí široké portfolio služeb týkajících se odvozu a likvidace odpadů všech druhů. Svému řemeslu se věnuje již od roku 2002, svou působnost neustále rozšiřuje a rovněž zdokonaluje své služby. Pro živnostníky a firmy zajišťuje odvoz a likvidaci odpadů prakticky po celé České republice. Ať už jste samotný živnostník nebo rozrůstající se firma, budeme rádi, stanete-li se našimi dalšími zákazníky právě vy. S radostí se postaráme o vaše odpady rychle a spolehlivě.
 
 

Mohlo by se vám hodit