Rezervujte si vanový kontejner na směsný stavební odpad on-line

Pro odvoz většího množství odpadu slouží nízký kontejner se zadním vjezdem a dále také vanové kontejnery, které vám Kaiser servis nabídne hned v několika velikostech a provedeních...

Při stavbách, demolicích, rekonstrukcích či jiných stavebních pracích vzniká velké množství směsného stavebního odpadu. Zejména při demolicích se jedná o odpad zahrnující zdivo, beton, střešní tašky, dřevo, sklo, plasty, kovy, asfalt, zeminu a kamení. Nezřídka se zde vyskytují také izolační materiály jako různé lepenky, skelné vaty, polystyren apod. Čeká-li vás kompletní demolice starší nestabilní budovy, připravte se předem na odvoz stavebního odpadu. Kaiser servis nabízí přistavení a odvoz vybraného kontejneru na směsný stavební odpad ve smluveném termínu. Podle odhadovaného množství odpadu můžete vybírat ze čtyř variant kontejnerů. 

Kam s ním?
Pro odvoz většího množství odpadu slouží nízký kontejner se zadním vjezdem a dále také vanové kontejnery, které vám Kaiser servis nabídne hned v několika velikostech a provedeních. K dispozici je také kontejner typu AVIA, který pojme objemnější, ale lehčí odpady. Chcete-li objednat kontejner na směsný stavební odpad, navštivte stránky kaiserservis.cz, kde si vyberete vhodný kontejner, zadáte odhadované množství odpadu, které potřebujete odvézt, a dále datum a čas, kdy má být kontejner přistaven a kdy zase odvezen. Je to velmi jednoduché, vše zvládnete on-line během několika málo okamžiků. Nehromaďte váš stavební odpad na vašem pozemku, nechte jej rovnou odvézt, ať máte prostor pro novou stavbu a terénní úpravy. 

Kaiser servis je spolehlivým partnerem při nakládání s odpadem všeho druhu. Zajistí pro vás odvoz směsného komunálního odpadu, tříděného odpadu, tekutého i nebezpečného odpadu, objemného i stavebního odpadu. Spolehněte se na firmu, která v oboru odpadového hospodářství působí už od roku 2002. Sjednejte si i vy odvoz stavebního odpadu od profesionálů, Kaiser servis se vám v případě potřeby postará i o veškeré papírování spojené s odvozem odpadu.
 
 

Mohlo by se vám hodit