Provedeme pro vaši firmu nebo úřad bezpečnou skartaci dokumentů

V každé firmě a speciálně na úřadech se časem nakupí dokumenty, které už nejsou k potřebě a přitom obsahují citlivé firemní nebo osobní údaje různých osob, podnikatelů či jiných subjektů, takže není možné je jen tak vyhodit. Znáte určitě spoustu filmů, ve kterých podnikatelé pálí dokumenty v krbech. To si můžete dovolit udělat doma s vašimi starými daňovými přiznáními, kterých je pár, ale představte si, jak by to bylo obtížné realizovat, máte-li takovými dokumenty zaskládanou třeba celou místnost? V takovém případě je nejlepším řešením skartace dokumentů.

Některé firmy skartaci provádí samy, při větším množství dokumentů je však výhodnější kontaktovat odborníky, kterým tuto činnost můžete bez obav svěřit. Kaiser servis je firma, která se specializuje na odpadové hospodářství, ovšem poskytuje nejrůznější služby včetně bezpečné skartace dokumentů.

Jak se zbavit dokumentů s citlivými údaji

Skartace probíhá tak, že k vám Kaiser servis přistaví v předem smluveném termínu bezpečný kontejner pro uložení dokumentů ke skartaci. Kartony jsou naloženy a převezeny ke skartaci samozřejmě včetně dodacího listu. V hlídaném areálu je provedena vykládka a následná skartace všech dokumentů v bezpečně uzamčené místnosti. Skartovaný materiál je následně promíchán a slisován. Takto upravený papír je předán jako druhotná surovina k dalšímu zpracování.

Celý průběh skartace je monitorován pomocí průmyslových kamer a záznam je ukládán a uchováván v počítači po dobu 60-ti dnů. Můžete se tak spolehnout na naprostou utajenost celého procesu. Kaiser servis je odborníkem pro nakládání s odpady a spolehlivým partnerem mnoha podnikatelů, firem a živnostníků, spolehněte se na naše profesionální služby i vy a nechte si zpracovat zdarma kalkulaci poptávaných služeb.
 
 

Mohlo by se vám hodit