Potřebujete smlouvu na svoz komunálního odpadu?

Vedle popelnic a kontejnerů na tříděný odpad budete zajisté potřebovat také popelnice či kontejner na směsný komunální odpad. Vyberete-li si jako partnera pro nakládání s odpady firmu Kaiser servis, můžete se spolehnout na prvotřídní servis

Každý živnostník i podnikatel, který produkuje svou podnikatelskou činností odpad, je povinen zajistit jeho likvidaci. To znamená, že budete potřebovat vhodné nádoby na odpad a někoho, kdo se postará o svoz a likvidaci odpadu. Vedle popelnic a kontejnerů na tříděný odpad budete zajisté potřebovat také popelnice či kontejner na směsný komunální odpad. Vyberete-li si jako partnera pro nakládání s odpady firmu Kaiser servis, můžete se spolehnout na prvotřídní servis. Nabízíme nejen bezkonkurenční ceny na trhu, ale také vám zapůjčíme nádoby na odpad, abyste je sami nemuseli zajišťovat, jako nový zákazník od nás obdržíte dva měsíce odvozu odpadu zdarma a můžete si zvolit nejen četnost odvozu odpadu, ale také den, který vám nejlépe vyhovuje. Kaiser servis vyváží směsný komunální odpad dokonce i o víkendu a ve svátky, přesně tak, jak vy potřebujete. 

Zákon o odpadech říká, že každá právnická či fyzická podnikající osoba, při jejíž činnosti vznikají odpady, se řadí mezi původce odpadu a platí pro ně pravidla daná zákonem. Pravidla pro nakládání s odpady se mění podle charakteru odpadu, jde-li především o směsný komunální odpad, lze si jednoduše on-line z pohodlí vaší kanceláře objednat svoz odpadu. Stačí postupovat jako při nákupu v e-shopu a za pár kliknutí máte vše vyřešeno. Jste-li zákazníkem konkurence a rádi byste využívali našich služeb, stačí se na nás obrátit a my za vás vše vyřídíme. Produkujete-li při vašem podnikání či živnosti odpady, zajistěte si včas svoz a likvidaci odpadu u specializované firmy a neriskujte milionové pokuty. Domluvte si \odpadu u firmy Kaiser servis a spolehněte se na seriózního partnera, který se postará kompletně o vaše odpadové hospodářství. 

Neváhejte a nechte si i vy připravit zdarma nabídku na svoz komunálního odpadu od profesionálů.
 
 

Mohlo by se vám hodit