Poskytneme vám zázemí v oblasti likvidace odpadu pro vaši stavbu

Stavba či rekonstrukce je náročný proces, který je v případě firemního areálu nutné skloubit s běžným provozem. Není snadné koordinovat stavební práce tak, aby vše probíhalo podle vašich představ. Zajistit vhodnou stavební firmu pro provedení požadovaných stavebních úprav vás bude stát čas, další budete muset strávit organizací likvidace odpadu, který při stavbě vzniká, nebo ne? Můžete se spolehnout na někoho, kdo za vás vyřeší otázku likvidace stavebního odpadu? Možná se už i ve vaší firmě Kaiser servis stará o odpadové hospodářství, v případě likvidace stavebního odpadu vám opět nabízí své služby.

Jak naložit se stavebním odpadem

Vzniká-li ve vašem areálu díky přestavbě stavební suť, zbytky cihel apod., není nic jednoduššího než nechat přistavit kontejner na stavební odpad a po jeho naplnění jej nechat opět odvézt. Pro ukládání stavebních odpadů a suti se nejlépe hodí vanový kontejner s víkem. Ten se potom jednoduše naloží a odveze, tím se vašemu areálu hodně uleví. Při stavbě samozřejmě vzniká i mnohem více komunálního odpadu, přistavíte-li kontejnery i na separovaný odpad, určitě neprohloupíte. Většina pracovníků stavebních firem je dnes proškolena a zná pravidla třídění odpadů a spoustu obalových materiálů od stavebnin lze vhodit do kontejneru na papír či plast.

Směsný komunální odpad

Kontejnery se separovaným odpadem, ale také klasické s komunálním odpadem je potom třeba častěji vyvážet. Kaiser servis vám zajistí všechny potřebné služby na míru přesně tak, jak potřebujete. Firma se vedle odpadového hospodářství zabývá také strojním zametáním parkovišť a venkovních ploch, není tedy žádný problém tuto službu domluvit v průběhu a hlavně po dokončení stavby. Tím se zbavíte posledních stop po stavbě a běžný provoz vašeho podniku může nerušeně pokračovat dál.
 
 

Mohlo by se vám hodit