Poskytneme vám zázemí v oblasti likvidace odpadu pro vaši akci

Organizujete výstavu, velkou prodejní akci nebo den otevřených dveří ve vašem areálu? Na něco takového se potřebujete pořádně připravit. Nejde jen o to návštěvníky zaujmout a pobavit, je třeba myslet také na zajištění úklidu a likvidaci odpadu. Na akcích, které jsou určeny pro širokou veřejnost, je zapotřebí mít k dispozici občerstvení, se kterým je spojena také nutnost rozmístění odpadkových košů a nádob na separovaný odpad. Vhodné jsou také větší nádoby na odpad, jako jsou kontejnery, které je po skončení akce potřeba nechat vyvézt. Koho tedy kontaktovat?

Firma Kaiser servis působí v oboru odpadového hospodářství a má již mnoho zkušeností s odvozem nejrůznějších druhů odpadů i s jejich ekologickou likvidací.Komunální odpad odveze bez nejmenších problémů v jakémkoli množství, stačí si předem sjednat svoz na konkrétní den a o nic dalšího se už nemusíte starat. Samozřejmostí je také svoz separovaného odpadu, jako je papírplasty či sklo. V případě potřeby se můžete domluvit také na zapůjčení sběrných nádob.

Po větších akcích zůstane obvykle hodně nepořádku, proto je vhodné domluvit také strojní zameteni po ukončeni akce. Koná-li se vaše akce v letních měsících, Kaiser servis pro vás zajistí navíc i sekání trávy či sběr odpadků v místech, kam se technika nedostane. To je vhodné provést před i po skončení akce, abyste udělali na návštěvníky dojem čistým uklizeným areálem. V zimních měsících se Kaiser servis postará o odklizení sněhu z parkovišť, chodníků i plochých střech. Kam technika nedosáhne, zajistí ruční úklid sněhu a samozřejmostí je také posyp ploch pískem nebo solí a odvoz uklizeného sněhu.

Nechte pečovat o váš výrobní areál a dbejte na jeho letní i zimní úklid. Chcete-li pořádat jakoukoli akci, obraťte se na odborníky, kteří vám poskytnou potřebné zázemí a postarají se o zapůjčení popelnic na odpad a likvidaci všech odpadů a uvedení vašich prostor do původního stavu.
 
 

Mohlo by se vám hodit