Objednejte si svoz popelnice 120 ltr na směsný komunální odpad prostřednictvím e-shopu

Kaiser servis zajišťuje pravidelný svoz komunálního odpadu pro firmy i živnostníky.

V současné době se stále naléhavěji potýkáme s otázkami tvorby odpadu, jeho třídění a likvidace. Ano, s komunálním odpadem je ta potíž, že jej nelze dále nijak zpracovávat, ten lze pouze zlikvidovat. Vytřídíme-li při tvorbě odpadů papíry, plasty, sklo a kovy, potom to, co nám zůstane, je směsný komunální odpad, který patří do příslušné nádoby. 

Pro ukládání komunálního odpadu slouží nejčastěji černé plastové popelnice několika velikostí. Pro menší provozy, obchody apod. dostačují popelnice o objemu 120 ltr nebo 240 ltr. Produkujete-li větší množství odpadu, potom je možné využívat plastové kontejnery s kulatým víkem o objemu 1100 ltr. Pro snazší manipulaci jsou tyto kontejnery vybaveny kolečky a díky robustnímu vysokopevnostnímu polyetylénu, ze kterého jsou vyrobeny, vydrží sloužit spolehlivě velmi dlouho. 

Co dělat, když si chcete objednat svoz? 
Kaiser servis zajišťuje pravidelný svoz komunálního odpadu pro firmy i živnostníky. Přidejte se i vy k takovým firmám jako Kaufland, Lidl, KFC nebo VUT v Brně a nechte odvoz komunálního odpadu na skutečně profesionální firmě. Kaiser servis vám nabídne svoz za super ceny, v den, který si sami určíte. Nemusíte mít ani vlastní nádobu na komunální odpad, součástí služeb je také zapůjčení vhodné popelnice. Máte-li už smlouvu s konkurencí, nezoufejte, odborníci z firmy Kaiser servis za vás vše zařídí. Jako noví klienti navíc získáte svoz komunálního odpadu na první dva měsíce zdarma. Objednat svoz si můžete z pohodlí vašeho domova či kanceláře on-line. Stačí pár kliknutí a za několik vteřin máte zajištěn svoz komunálního odpadu z vašeho provozu či firmy. Vedle svozu směsného komunálního odpadu pro vás zajistíme celou řadu dalších služeb. Rozhodněte se proto pro naše služby a nechte si zpracovat nabídku našich služeb.
 
 

Mohlo by se vám hodit