Nabídka služeb v oblasti svozu odpadů pro cateringové společnosti

Ať už máte firmu nebo jste soukromou osobou, chcete-li pořádat větší společenskou akci, jako je oslava, banket, raut nebo setkání obchodních partnerů, budete potřebovat občerstvení a podle náročnosti a počtu hostů také dost možná obsluhu. Samozřejmě si vše můžete zařídit sami, ovšem mnohem jednodušší je obrátit se na ověřenou cateringovou firmu, která se o veškeré občerstvení postará. Zajistit občerstvení na firemní párty totiž neznamená pouze sehnat jídlo jako takové, potřebujete také dostatečné zázemí a likvidaci odpadů. Jednotlivé pokrmy jsou většinou dodávány v samostatných obalech, které je třeba třídit a likvidovat. Pokud vám tyto služby zahrne do nabídky vaše vybraná cateringová společnost, máte vyhráno a nemusíte se už o nic starat.

Kaiser servis vám zajistí kompletní služby

A právě na odpadové hospodářství se zaměřuje firma Kaiser servis, která nabízí komplexní služby pro cateringové firmy. Kaiser servis zajistí svoz komunálního odpadu včetně zapůjčení sběrných nádob, dále se postará o separovaný odpad, odveze zvlášť také gastro odpad a rovněž se postará o úklid prostor po skončení akce. Chcete-li svým klientům nabízet skutečně komplexní služby, domluvte se s firmou Kaiser servis na vytvoření perfektního zázemí pro vaši cateringovou činnost. Kaiser servis vám zapůjčí sběrné nádoby na odpad, popelnice či kontejnery rovněž na odpad separovaný, abyste mohli ekologicky třídit odpad i během akce, jak jste zvyklí. Odvoz komunálního i separovaného odpadu je samozřejmostí.

Ať už se jedná o soukromou nebo firemní akci, většinou po jejím skončení nebývá v okolí zrovna čisto, Kaiser servis vám zajistí rovněž úklid prostor, zametení, popřípadě sběr odpadků v místech, kam se technika nedostane. I před započetím samotné akce je vhodné prostory konání uklidit a zamést, aby nekazilo první dojem návštěvníků nevzhledné okolí. Třiďte odpady i na větších akcích a nechte si vytvořit perfektní zázemí pro dokonalou firemní akci, párty nebo večírek. Odborníci z firmy Kaiser servis vám rádi připraví bezplatně nezávaznou nabídku.
 
 

Mohlo by se vám hodit