Svoz komunálního odpadu

Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, rovněž poradenské služby, také čištění kanalizací a jímek, průmyslové čištění tekutých odpadů, evidence odpadů pro živnostníky, přeprava odpadů, úklid ploch po akcích, ekologické služby, to všechno a mnohé další jsme schopni jako firma Kaiser servis pro vás zajistit.

Zajištění svozu komunálního odpadu pro firmy

V prvé řadě je naším hlavním úkolem svoz komunálního odpadu, který zajišťujeme prakticky po celé republice díky pobočkám, které zde máme. Pro firmy, které mají síť poboček po celé republice, stejně jako naše firma, jsem schopni zajistit svoz komunálního odpadu. Prakticky stačí jediné zavolání na naši zelenou linku 800 888 248 a můžete se stát našimi klienty. Plně převezmeme zodpovědnost za nakládání s komunálním odpadem vyprodukovaným vaší firmou.

Síť poboček po celé ČR

Kaiser servis, spol. s r.o. s centrálním dispečinkem v Brně má pole působnosti po celé ČR. Jsme ryze česká firma, která pracuje v oboru odpadového hospodářství již od roku 2002. Pracujeme efektivně, rychle a levně. Přidat se můžete i vy k řadě našich spokojených klientů, kteří by nás už neměnili. Pro ně zajišťují služby svozu komunálního odpadu naše pobočky v Brně, Praze, Ostravě, Plzni, Jihlavě a Olomouci.

Výhody, které nabízíme

Jediné telefonní číslo pro kontakt s námi, jediná faktura měsíčně a navíc nepřetržité poradenství 24/7, jsme tu pro vás nejen, abychom zajistili svoz komunálního odpadu, ale také pro případ náhlých událostí, které potřebujete vyřešit. Váš odpad – naše starost. Díky nám budete mít neustále perfektní přehled o svozech odpadu. Na požádání vám připravíme kalkulaci našich služeb zdarma! V případě, že se rozhodnete pro nás, první dva měsíce u nás neplatíte a navíc vám všechnu administrativu spojenou se změnou vyřídíme my! To už stojí za zvážení, co myslíte?

Naše ceny jsou pevné a naše služby profesionální. Vyzkoušejte naši online poptávku.

 
 

Mohlo by se vám hodit