Svoz gastro odpadu z vaší restaurace

Pokud jste někdy zkoušeli doma vařit, víte, že to obnáší celou spoustu biologicky rozložitelného odpadu, ať už ze zeleniny, ovoce nebo masa. Takový odpad by se měl od komunálního separovat a likvidovat zvlášť. V domácnostech to není až tak závažný problém, vezměte si ale, kolik takového odpadu vzniká v restauračních zařízeních, kde se připravují denně desítky, možná stovky porcí nejrůznějších jídel? Zde už to problém je, proto je tu firma Kaiser servis, která vám pomůže vyřešit problémy likvidace odpadů z vaší restaurace.

Jak správně naložit z kuchyňským odpadem
Důležité je zbytky potravin a samozřejmě také zbytky nedojedených jídel řádně skladovat v k tomu určených nádobách. Firma Kaiser servis vám nabízí kompletní služby v oblasti odpadového hospodářství. Zapůjčí vám vhodné nádoby pro gastro odpad, domluvíte se na pravidelném odvozu odpadu a nádoby vám poté vrátí opět čisté a důkladně vymyté. Potřebujete-li odvézt odpad večer nebo dokonce o víkendu, žádný problém, firma Kaiser servis se vašim potřebám plně přizpůsobí. Přitom se nemusíte bát vysokých cen nebo nekvalitních služeb.

Tuky nepatří do kanalizace
Vaše bistro, jídelna i restaurace produkuje zajisté také velké množství tuků, které je třeba rovněž separovat a nepouštět do kanalizace. K tomu se využívají tukové lapoly. Jde o sedimentační nádrž, do které ústí odpadní voda. V nádrži se tuky usadí a do kanalizace potom pokračuje pouze odpadní voda bez tuků. Tuky v kanalizaci znamenají problémy zejména kvůli tuhnutí při nízkých teplotách. Zanáší potom čerpadla a ve větším množství mohou ucpat i celé kanalizační potrubí. Je tedy třeba dbát na dodržování nakládání s odpady v gastro podnicích. Jejich plnění často chodí kontrolovat inspektoři životního prostředí, kteří vám bez váhání při zjištění porušení předpisů napaří tučnou pokutu. Dbejte proto na životní prostředí a nechte starosti s odpady na firmě Kaiser servis.

Rádi pro vás připravíme ceenovou nabídku na pravidelný odvoz gasto odpadu.
 
 

Mohlo by se vám hodit