Svoz gastro odpadu pro cateringové společnosti

Cateringové společnosti jsou zcela specifickým odvětvím podnikání, které vyžaduje mít vlastní prostory pro přípravu pokrmů, které se potom servírují na nejrůznějších firemních i soukromých oslavách, večírcích či banketech. Při přípravě jednotlivých chodů vzniká poměrně velké množství biologicky rozložitelného odpadu, který rozhodně nepatří do směsného komunálního odpadu. je tedy vhodné disponovat nádobami speciálně určenými pro ukládání gastro odpadu. Firma Kaiser servis vám pomůže stanovit vhodnou politiku odpadového hospodářství a poskytne vám i nádoby na gastro odpad.

Jak zajistit odvoz odpadu

V rámci kompletních služeb si domluvíte pro vás nejvhodnější termín odvozu gastro odpadu, může to být i ve večerních hodinách či o víkendu, firma Kaiser servis se vašim potřebám plně přizpůsobí. Vzhledem k produkci většího množství tuků je vhodné také zařadit do systému kanalizace tukový lapol. Lapol je speciální jímka, která slouží k odloučení tuků z odpadních vod. Ty zbavené tuků poté z lapolu odchází dál do kanalizace. Tím zabráníte zanášení čerpadel a kanalizačního potrubí hrudkami tuků.

Pro cateringové společnosti je důležité nabízet klientům co nejširší služby. Pořádá-li firma večírek s cateringem, je pro ni výhodné angažovat cateringovou společnost, která nabízí zároveň i likvidaci odpadů a úklid po skončení akce. Takové služby můžete vašim klientům nabízet i vy, stačí sjednat si s firmou Kaiser servis kompletní služby pro vaši cateringovou společnost a můžete získat zapůjčení nádob pro odpady, odvoz všech odpadů a zároveň následný úklid areálu po skončení akce. Tím vašemu klientovi ušetříte spoustu starostí a zajisté se s pořádáním další akce opět obrátí na vás.

Spolehněte se na profesionálního partnera v oblasti odpadového hospodářství, firmu Kaiser servis, poptejte nezávazně kalkulaci služeb zdarma a nebudete si už s odpady muset lámat hlavu.
 
 

Mohlo by se vám hodit