Rezervujte si velký kontejner na skartaci dokumentů on-line

Kaiser servis je firma, která se specializuje na odpadové hospodářství a poskytuje nejrůznější služby včetně bezpečné skartace dokumentů...

Běžný papír se třídí do modrých nádob separovaného odpadu, to už dneska ví i malé děti. Je však celá řada dokumentů, které obsahují citlivé osobní údaje nejrůznějších subjektů a nelze je tedy jen tak vyhodit. Může se jednat o staré záznamy z úřadů, účetní dokumenty firmy, které již nemusíte dále uchovávat apod. Tyto dokumenty se nesmí dostat do rukou třetích osob, je proto nutné je dopravit ke skartaci. Můžete skartaci samozřejmě provést sami, pokud však máte takových dokumentů větší množství, vyplatí se využít odborníky, kterým tento úkol bez obav svěříte. 

Na koho se obrátit
Kaiser servis je firma, která se specializuje na odpadové hospodářství, ovšem poskytuje nejrůznější služby včetně bezpečné skartace dokumentů. Protože obzvlášť v dnešní době je kladen velký důraz na nakládání s citlivými údaji, je třeba zajistit bezpečný převoz dokumentů a bezpečnou likvidaci. Ke svozu dokumentů určených ke skartaci jsou určeny bezpečné kovové kontejnery, do kterých jsou dokumenty naloženy a převezeny ke skartaci, samozřejmě včetně dodacího listu. V hlídaném areálu je provedena vykládka a následná skartace všech dokumentů v bezpečně uzamčené místnosti. Materiál vzniklý skartací dokumentů je následně promíchán a slisován, potom je předán k dalšímu zpracování jako druhotná surovina. 

Proces skartace je zaznamenáván průmyslovými kamerami a uchováván po dobu 60-ti dnů. Celý proces je naprosto utajen, takže nehrozí žádné zneužití citlivých informací. Objednat kontejner pro skartaci dokumentů můžete na www.kaiserservis.cz jednoduše on-line. Stačí zadat množství odpadu, datum a čas přistavení kontejneru a potom také den a čas svozu kontejneru. Párkrát kliknete a vše je zařízeno. Kaiser servis je odborníkem pro nakládání s odpady a spolehlivým partnerem mnoha podnikatelů, firem a živnostníků, spolehněte se na naše profesionální služby i vy a nechte si zpracovat zdarma kalkulaci poptávaných služeb.
 
 

Mohlo by se vám hodit