Jste stavební firma a potřebujete přistavit kontejner na odpadní zeminu?

Kaiser servis garantuje, že kontejner přistaví do 48 hodin od objednání, nevadí ani hůř přístupný terén. Kontejner si můžete pronajmout na hodinu nebo klidně na měsíc

Některé odpady jsou tekuté, jiné nebezpečné a další zase objemné, pro každý typ odpadu jsou vhodné jiné sběrné nádoby. Co se týká odpadní zeminy, pro její odvoz se nejlépe hodí kontejnery. Při každé stavbě, většině rekonstrukcí a demolic je třeba provádět také terénní úpravy nebo přímo výkopy. Většina vykopané zeminy potom přebývá a je třeba se jí zbavit. Kam ale s ní? Na pozemku ji dlouhodobě nechat nelze, většinou značně překáží, proto je třeba sjednat odvoz. Není nic jednoduššího, než si zavolat na pomoc osvědčenou firmu na nakládání s odpady.

Kaiser servis se věnuje odpadovému hospodářství už od roku 2002. Od té doby stále rozšiřuje svou působnost a zdokonaluje své služby, soustředí se zejména na obsluhu živnostníků a podnikatelů nyní již prakticky po celé České republice. Pro odvoz odpadní zeminy je ideální volbou, specializuje se na svoz odpadů všeho druhu a jejich ekologickou likvidaci. Kaiser servis vám kromě samotného odvozu odpadu zajistí také vytvoření administrativního zázemí v souvislosti s odpadovým hospodářstvím pro klienty a možnost vypracování návrhu kompletního odpadového hospodářství.

Zbavte se odpadní zeminy snadno a rychle
Kaiser servis je spolehlivým partnerem pro dnes už spoustu firem, které se díky tomu už nemusí zabývat nakládáním s odpady. Rozhodněte se, zda k uskladnění odpadní zeminy použijete vanové kontejnery, nízký kontejner se zadním vjezdem s nosností až 12 tun nebo máte-li menší množství zeminy, můžete využít kontejner typu AVIA s nosností 3 tuny. Kontejner pro uložení odpadní zeminy z výkopů objednáte snadno on-line za pár okamžiků, stačí vybrat nádobu, zvolit datum a čas přistavení kontejneru na místo určení a také datum a čas svozu. Víc po vás chtít nebudeme, potom už stačí vyčkat, Kaiser servis garantuje, že kontejner přistaví v případě potřeby nejdéle do 48 hodin od objednání, nevadí ani hůř přístupný terén. Kontejner si můžete pronajmout na hodinu nebo klidně na měsíc, záleží jen a jen na vás.
 
 

Mohlo by se vám hodit