Jste stavební firma a potřebujete na stavbu kontejner 1100 ltr na komunální odpad?

Kaiser servis se svozem a likvidací odpadů zabývá již od roku 2002. Mimo svozu komunálního odpadu vám nabídne likvidaci řady dalších typů odpadů

Ať už jste malý živnostník s kanceláří, výrobní závod nebo stavební firma, produkujete-li vaší činností komunální odpad, zodpovídáte za jeho likvidaci. Pokud jde pouze o komunální odpad, stačí vám pořídit si nádobu, ve které budete odpad skladovat, než ho necháte odvézt na likvidaci. Standardem v každém provozu je už dnes třídění odpadů, především papírových, plastových, kovových a skleněných, které lze dále recyklovat. Zbytek je komunální odpad, který patří do černé plastové popelnice či kontejneru a po odvozu je ekologicky likvidován. Jste-li jako stavební firma původcem směsného komunálního odpadu, je třeba sjednat smlouvu s firmou, která se postará o jeho svoz a likvidaci.

Kaiser servis je firma, která se svozem a likvidací odpadů zabývá již od roku 2002, takže má spoustu zkušeností, zázemí a vybavení. Mimo svoz komunálního odpadu vám nabídne svoz a likvidaci řady dalších typů odpadů a spoustu jiných profesionálních služeb. Chcete-li zařídit svoz komunálního odpadu, stačí k tomu navštívit internetové stránky Kaiserservis.cz a vyplnit poptávku služeb. Několikrát kliknete, vyplníte nezbytné údaje a svoz komunálního odpadu je zařízený. Můžete se domluvit na svozu v den, který vám vyhovuje, Kaiser servis odváží odpad dokonce i o víkendu, pokud vám žádný den v týdnu nevyhovuje. Kaiser servis vám zajistí svoz komunálního odpadu a jeho likvidaci za bezkonkurenční ceny. Máte-li nyní smlouvu u konkurence, Kaiser servis se postará o přechod včetně veškerého papírování. Jako nový klient s provozovnou v Brně, máte navíc nárok na dva měsíce odvozu komunálního odpadu zdarma. Nemusíte mít ani vlastní nádoby na směsný komunální odpad, Kaiser servis vám je zapůjčí. Sháníte-li komplexní služby v oblasti odvozu a nakládání s odpady, volte zkušené odborníky. V případě zájmu vám vypracujeme pro vaši firmu komplexní nabídku odpadového hospodářství.

 
 

Mohlo by se vám hodit